Støtt oss! Bidra til at plantebasert kosthold hjelper enda flere

Med frivillig innsats av engasjerte fagfolk og uten penger har HePla fremmet plantebasert kosthold i flere år, og henvendt oss til bredt publikum, journalister, politikere og matindustrien, gjennom medier og direkte kontakt. Og vi har oppnådd mye! I dag fremmes et grønnere kosthold av nesten «alle», fra helsemyndigheter og pasientforeninger til matindustrien. Kjøttreduksjon og mer grønt i kosten har flere samfunnsgevinster.

Vi stopper ikke der. Nå i 2020 ønsker vi å nå enda flere, nemlig dem som allerede har en sykdom eller helseplager der sunt plantebasert kosthold kan hjelpe, samt helsepersonell som behandler disse menneskene.

For å få dette til er vi avhengig av penger. Vi oppfordrer deg til å støtte HePla med et valgfritt beløp, for eksempel 200 – 300 kroner, ved å overføre pengene til vår konto 12540602539. Per 2020 er vi ikke skattefradragsberettiget, men vil vil søke skattemyndighetene om dette fra 2021.

Vi har nå i september 2020 fått gratis hjelp fra profesjonelle markedsførere og rådgivere som brenner for vår sak. Alle pengene vi får fra deg blir derfor brukt for å fremme plantebasert kosthold gjennom kostnadseffektive, nøye skreddersydde kampanjer.

I tillegg til å hjelpe mennesker med helseplager og forebygge sykdommer som tar flest liv for tidlig, vil et grønnere kosthold bidra til å løse andre av vår tids viktigste utfordringer – innen klima, dyrevelferd og matfordeling i verden.

På forhånd takk for din hjelp!