PAN Norge - hvem er vi

Støtt oss! Bidra til at grønnere kosthold hjelper enda flere

Med frivillig innsats av engasjerte fagfolk og uten penger har vi fremmet kjøttkutt og grønnere kosthold. Vi har henvendt oss til bredt publikum, journalister, politikere og matindustrien, gjennom medier og direkte kontakt. Og vi har oppnådd mye! I dag fremmer alle et plantebasert kosthold. Støtt oss med penger – og vi oppnår enda mer!

I dag fremmes et grønnere kosthold av nesten “alle”, fra helsemyndigheter og pasientforeninger til matindustrien. Kjøttreduksjon og mer grønt i kosten har flere samfunnsgevinster.

Vi stopper ikke der. Nå i 2020 ønsker vi å nå enda flere, nemlig dem som allerede har en sykdom eller helseplager der sunt plantebasert kosthold kan hjelpe, samt helsepersonell som behandler disse menneskene.

For å få dette til er vi avhengig av penger. Vi oppfordrer deg til å støtte HePla med et valgfritt beløp, for eksempel 200 – 300 kroner, ved å overføre pengene til vår konto 12540602539. Per 2020 er vi ikke skattefradragsberettiget, men vil vil søke skattemyndighetene om dette fra 2021.

Vi har nå i september 2020 fått gratis hjelp fra profesjonelle markedsførere og rådgivere som brenner for vår sak. Alle pengene vi får fra deg blir derfor brukt for å fremme plantebasert kosthold gjennom kostnadseffektive, nøye skreddersydde kampanjer.

I tillegg til å hjelpe mennesker med helseplager og forebygge sykdommer som tar flest liv for tidlig, vil et grønnere kosthold bidra til å løse andre av vår tids viktigste utfordringer – innen klima, dyrevelferd og matfordeling i verden.

På forhånd takk for din hjelp!

Les mer om oss i PAN Norge og vårt arbeid

Hvem er vi – faglige rådgivere, fagmedlemmer og styret

Aktiviteter; hva vi har gjort

Her finner du bilder av oss og våre rådgivende fagpersoner 

Leger bør fremme kjøttreduksjon og grønnere kosthold: både sunt og miljøvennlig

Våre bidrag til norske medier

Støtt oss! Bidra til at plantebasert kosthold hjelper enda flere

Vårt samarbeid og informasjonsbidrag til myndigheter, næringslivet, organisasjoner o.a.

Slik kan du bidra

Foredrag som pdf, faktaark, brosjyrer til nedlastning, samt lenker til retningslinjer, fagpanel og oppsummert forskning

Informasjon til næringslivet; bedrifter, nettsider, produktutvikling o.l.

Les vår brosjyre om plantebasert kosthold

Spør oss om et sunt kosthold

Spør legen om vegansk, vegetarisk og plantebasert kosthold

Spør ernæringsfysiolog om plantebasert kosthold og helse