Bli fagmedlem i HePla

Bli medlem – støttemedlem og fagmedlem

Vil du støtte vårt arbeid for et grønnere kosthold, inkludert redusert forbruk av mat fra dyr? Foreningen åpen for alle. Både enkeltpersoner og juridiske personer som ønsker å arbeide for realisering av foreningens formål kan være medlem i foreningen.

Medlemskapet koster 400 kroner per år (150 for studenter). Fyll ut skjema og meld deg inn her: Du kan overføre penger til et kontonummer 12540602539. Tusen takk for støtten!

Det er to typer medlemmer i organisasjonen: støttemedlemmer og fagmedlemmer.

  • Støttemedlemmer er alle som kan støtte organisasjonen, men ikke har relevant utdannelse.
  • Fagmedlemmer er ferdig utdannede helsepersonell, personer som er utdannet innen ernæring, samt studenter innenfor helsefaglige og ernærings-rettede studier innen bachelorgrad eller høyere. Disse fagene inkluderer medisin (leger), sykepleie, fysioterapi, farmasi, samfunnsernæring, klinisk ernæring o.a.

Fagmedlemmer er valgbare til tillitsverv og har stemmerett på årsmøter. I og med vi er en faglig forankret forening, er det kun fagmedlemmer som har slike rettigheter.
Søknad om medlemskap skal være skriftlig. Styret behandler søknader om medlemskap og står fritt til å avgjøre om medlemskap skal innvilges.

Ja, jeg vil bli medlem!

Som medlem får du:

  • Nettverk og fellesskap. Bli kjent med helsepersonell som er interessert i og vil fremme plantebasert kosthold, bl.a. vegetarisk og vegansk kosthold.
  • Kurs/fagdag. Som medlem får du tilbud om å delta på fagdager for våre medlemmer.
  • Sosiale treff. Vi arrangerer treff på kafe, piknik o.l. for medlemmer – både som kos og tematreff.
  • Mulighet til å bli med på å fremme kunnskap om plantebasert kosthold i regi av foreningen.

Du får et svar fra oss innen to uker med bekreftelsen om at innmeldingen er mottatt. Kontakt oss gjerne om du lurer på noe!

Les mer om oss i PAN Norge:

Hvem er vi – faglige rådgivere, fagmedlemmer og styret

Aktiviteter; hva vi har gjort

Slik kan du bidra

Foredrag som pdf, faktaark, brosjyrer til nedlastning, samt lenker til retningslinjer, fagpanel og oppsummert forskning

 

%d bloggere liker dette: