HePla blir PAN Norge – nasjonal gren av Physicians Association for Nutrition – PAN!

HePla blir PAN Norge – nasjonal gren av Physicians Association for Nutrition – PAN! I år har vi kommet i kontakt med og er blitt en del av internasjonal organisasjon PAN. PAN fremmer viktigheten av et sunt kosthold med tanke på behandling av flere sykdommer, og holder undervisning for leger. Les mer om PAN Norge

Dette innebærer blant annet at vi i løpet av 2021 vil invitere helsepersonell til flere internasjonale webinarer om helse og kosthold.

Her er hilsen (oversatt) til deg fra PAN International:

Physicians Association for Nutrition (PAN) International er en ideell organisasjon med et globalt formål om å gjøre helsepersonell, enkeltpersoner og politiske beslutningstakere i stand til å anvende plantebasert kosthold (hel plantekost, eller plant based whole foods) som et virksomt redskap for å oppnå og opprettholde optimal helse.

Siden grunnleggelsen i 2018, i München, Tyskland, fortsetter PAN å vokse internasjonalt med avdelinger etablert i flere europeiske land så vel som i USA, Israel og Sør-Afrika. Vi er veldig glade for å ønske HePla og deres medlemmer velkomne til teamet vårt som nystiftet PAN Norge.

Den globale helsekrisen og koblinger mellom matsystemer, kronisk sykdom, klimaendringer og nye zoonotiske sykdommer kan bare bekjempes effektivt gjennom felles innsats. Les også: Pandemier, ny viral infeksjon, zoonoser og mat

Vi gleder oss veldig til å heve vår internasjonale kapasitet med HePlas ekspertise innen plantebasert ernæring, og støtte kostholdsendringer i Norge og andre steder gjennom våre internasjonale programmer og tiltak.

For mer informasjon, besøk PAN Internasjonale nettsider på https://pan-int.org/.

Du kan også holde deg oppdatert med de siste nyhetene fra oss på sosiale medier (se lenkene nedenfor). Vi ser frem til et fruktbart samarbeid med dere alle i 2021 og videre.

Facebook: https://www.facebook.com/Physicians.Association.for.Nutrition/ Instagram: https://www.instagram.com/physicians_association/ Twitter: https://twitter.com/PAN_Int LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/35558743/admin/ YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCJTRRRsO4jjs6aMNpUtUEKA

Les også: Doktorgradsstipendiat i plantebasert kosthold, Kristiansand, frist 5.august 2020