Fagmedlemsmøte 16. mars 2017

fagmedlemsmote
Fagmedlemsmøte 16. mars – alle fagmedlemmer er velkomne!

16. mars har vi et nytt møte for våre fagmedlemmer, og denne gangen oppfordrer vi våre fagmedlemmer til å ta med en kollega eller en annen fagperson utdannet innen helse- eller ernæring som er interessert i et plantebasert kosthold.

Det blir te, frukt, nøtter og sjokolade. Meld deg på innen 11.mars, og kom gjerne med forslag til foredrag så tidlig som mulig!

Vi kommer med en kort oppdatering om hva vi HePla har gjort de siste månedene, samt om forskningsnytt innen plantebasert kosthold og noen nye retningslinjer. Forslag til emner vi burde ta opp, samt foredrag, er velkomne!

Vi har utarbeidet et faktaark for fastleger om hvordan gi råd til veganere og hvilke blodprøver som kan være aktuelle. Dette vil vi ta opp på møtet, og innspill er velkomne – både på møtet og før!

Helsedirektoratets Nasjonal faglig retningslinje for forebygging av hjerte- og karsykdom  er nå ute på høring. For HePla er det relevant å komme med innspill til kostholdsråd i hovedkapittel “Kartlegging av levevaner og råd om livsstilstiltak som forebygging av hjerte- og karsykdom”. Har du forslag til hva vi bør komme med, send gjerne mail til oss