Vegan Weekend 23. – 25. september i Sandnes (ikke langt fra Stavanger)

Besøk Vegan Weekend i Sandnes 23. - 25. september! Vestlandets første veganske messe - med inspirasjon til et sunnere liv!
Besøk Vegan Weekend i Sandnes 23. – 25. september! Vestlandets første veganske messe – med inspirasjon til et mer plantebasert kosthold og sunnere liv

23. – 25. september skal HePla ha stand og holde foredrag om plantekost og helsev på Vegan Weekend i Sandnes (Sandnes ligger ikke så langt fra Stavanger, og det går direkte tog til Sandnes fra Oslo, Sørlandsbanen, med fin utsikt). Er du veganer, vegetarianer eller vil ha en kjøttfri dag i uken? Kom og få inspirasjon til nye spennende smaker på Vestlandets første veganfestival.

Om du er veganer, vegetarianer eller bare søker inspirasjon til kjøttfrie middager er dette messen for deg. Det vil være gratis inngang, gratis kokkekurs med smaksprøver og gratis foredrag. Det vil også være mulig å delta på smakinger av de finere ting i livet. Det blir  blant annet foredrag og matlagingskurs.

Quality Hotel Residence er vertskap denne helgen og disker opp med fem fantastiske veganske måltider: to frokoster, en lunsjbuffet, en kveldsbuffet og en femretters festmiddag med underholdning. Hvis du kommer langveis fra er det satt sammen svært gunstige overnattingspakker som også inkluderer en del av eller alle måltidene på hotellet.