Samarbeid med Green Adventure

Vi i Hepla synes det er viktig med samarbeid rundt plantebasert kosthold. Som aktør i helsesektoren ser vi at spesielt næringslivet og matvarebransjen er viktige å samarbeide med. Det er jo disse som produserer og selger maten vi spiser.
Vi synes det er viktig å løfte frem de aktørene som har gode og sunne vegetariske produkter. Derfor har vi nå inngått et samarbeid med Green Adventure. Dette er selskapet som distribuerer de veganske energibarene Rawbite i Norge. Rawbite er et rent naturprodukt som kun består av nøtter og frukt.

Første ledd i dette samarbeidet består i at Green Adventure leverer Rawbite til oss som vi kan bruke i publikumssammenheng. Publikum som deltar i denne undersøkelsen  er med i trekningen av Rawbite. Vi trekker 3 vinnere som får 6 esker Rawbite hver.

Daglig leder i Green Adventure, Geir-Arne Mathisen, er glad for å samarbeide med Hepla. – Vi ser en trend med en sunn bølge av bevisshet blant forbrukerne og det er veldig spennende for oss å samarbeide med en organisasjon for helsepersonell. Rawbite er det sunne mellommåltidet til deg som er på farta. Den består kun av naturlige råvarer, og er vegansk, laktosefri og glutenfri. Vi er veldig glade for at Helsepersonell for plantebasert kosthold anerkjenner dette som det sunne alternativet når du skal ha deg en rask matbit. Vi er fra før veldig fornøyde med produktet vårt, men samarbeid med Hepla gir et ekstra kvalitetsstempel.

Du kan lese mer om Green Adventure og Rawbite på deres hjemmeside: www.greenadventure.no