Trondhjem Vegan Fair 23. april

Trondhjem Vegan Fair-foredrag.jpgDen 23. april blir Trondheim Vegan Fair – Trondhjems egne veganske messe – arrangert for andre gang.  I år blir det mer enn 30 salgs- og informasjonsboder, et moteshow, kinosone, foredrag, workshops og kokkekurs! Det er gtatis inngang.

Bilde: Trondhjem Vegan Fair

Benedikte Hval Børke er fagmedlem i Helsepersonell for plantebasert kosthold og jobber som ernæringsfysiolog på Klinikk5 i Trondhjem. Hun kommer til å holde foredrag «Helsefordeler ved plantebasert kosthold» der det blir lagt fokus på hvilken påvirkning plantebasert kosthold har på helsa vår, og litt om hva som er viktig å tenke på når man spiser plantebasert.

HePla setter stor pris på å bli invitert på Trondhjem Vegan Fair og kunne fremme kunnskap om et sunt plantebasert kosthold.

Om Trondhjem Vegan Fair:

“Vi samler sammen det beste Trondheim og resten av landet har å by på av både veganske kokkekurs, foredragsholdere og kommersielle aktører som selger veganske produkter. På Trondheim Vegan Fair 2016 bygger vi på suksessen fra 2015 og utvider programmet. I tillegg til flere salgsboder og et bredere foredragsprogram, vil det bli praktiske verksteder, et moteshow, forskjellige kokkekurs, en kinosone og et program med aktiviteter for barn.

Vi ønsker å vise frem hvor enkelt det er å bli veganer, og vi vil spre ordet om veganisme her i Trondheim. Trondheim Vegan Fair er åpent både for veganere og de som er nysgjerrige på den veganske livsstilen. Derfor tar vi ikke inngangspenger.”

Det blir flere foredrag og mange spennende utstillere. Blant annet holder Jane og Thomas fra VeganPlan et foredrag med praktisk opplæring i hvordan lage sunt og næringsrikt pålegg.

Trondhjem Vegan Fair.jpg